fbpx

Despre Asociatia Clubul Antreprenorilor Olt

Peste tot in tarile dezvoltate, asociatiile de toate felurile sunt un real succes, deoarece reusesc sa adune la aceeasi masa oameni care gandesc asemanator, reusind astfel sa gaseasca solutii la problemele din comunitate.

Perioada comunista a lasat o urma adanca in comportamentul nostru si a reusit sa promoveze principii ca individualismul si divizarea culturala, de aceea ne este foarte greu sa acceptam ca trebuie sa oferim din ce stim sau din ce avem, mergand pe principiul : "eu am muncit, pe mine nu m-a ajutat nimeni".

Antreprenorii se zbat singuri sa dezvolte afaceri, apoi se vad limitati de timp si de propriile abilitati si nu reusesc sa dezvolte afaceri peste un anumit nivel fara sa-si piarda timpul si viata personala. Afacerile s-ar dezvolta mult mai usor si mai rapid daca ar avea acces la oameni si informatii din interiorul afacerilor, pentru a sti ce greseli sa nu faca si ce drum sa aleaga pentru afacerea lor.

Toate afacerile functioneaza la fel, respecta aceleasi principii si au nevoie de aceleasi elemente. Dezvoltarea unei afaceri nu trebuie sa presupuna un efort urias, stres enorm si timp pierdut. Daca celelalte se regleaza, timpul in schimb nu mai poate fi recuperat.